Jaqueta ABSOLUTE Black

See all reviews
As low as 265,97 € Regular Price 379,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
31364104
El teixit de la jaqueta Absolute per a dona, és un teixit reciclat Eco Sölltech amb una gran impermeabilitat i transpirabilitat que li donaran la protecció necessària per als dies a la muntanya. El farciment d'aquesta jaqueta meravellosa compta amb aïllament PRIMALOFT Thermoplume esponjós i càlid que imita les propietats del plomissol, per la qual cosa es tracta d'una bona alternativa vegana i hipoalergènica a l'aïllament d'origen animal.

Jaqueta per a dona Absolute

La jaqueta Absolute de Söll està dissenyada amb tecnologia per a les pistes i amb materials sostenibles. El teixit de la jaqueta Absolute per a dona, és un teixit reciclat Eco Sölltech amb una gran impermeabilitat i transpirabilitat que li donaran la protecció necessària per als dies a la muntanya. El farciment d'aquesta jaqueta meravellosa compta amb aïllament PRIMALOFT Thermoplume esponjós i càlid que imita les propietats del plomissol, per la qual cosa es tracta d'una bona alternativa vegana i hipoalergènica a l'aïllament d'origen animal. A Söll utilitzem una nova tècnica de canals segellats, sense costures, perquè el farciment de l'encoixinat millori la protecció. Personalitza la funció i l'ajust amb la caputxa desmuntable i el faldó antineu ajustable per a un ajustament perfecte en tot moment. Descobriu aquesta meravellosa jaqueta de dona per als dies de neu!

Compra online la nostra jaqueta Absolute

Söll treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes, especialment per als dies de fred i neu. Fa molts anys que treballem en el sector de la roba d'esquí i outdoor, per la qual cosa al llarg de la nostra trajectòria hem anat incorporant la millor tecnologia en el disseny de totes les nostres peces. Coneix la nostra col·lecció de roba tècnica de dona per als dies de fred i neu!

Característiques

  • Coll amb micropolar suau i protecció de barbeta Caputxa desmuntable amb cremallera YKK® Doblec ajustable amb sistema de cordó d'alliberament ràpid Folre elàstic Mànigues preformades amb punys integrats de lycra Sistema de ventilació a les mànigues amb cremalleres YKK® Dues butxaques per a les mans amb cremalleres YKK® Butxaca a la màniga per a forfet amb cremallera YKK® Butxaca interior amb cremallera YKK® Butxaca interior amb reixeta Punys ajustables amb velcro Faixa interior anti-neu Costures principals termo-segellades Cremallera central repel·lent a l'aigua YKK® Aquaguard® Teixit elàstic les 4 adreces Tall normal

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster verge i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24 Aïllant tèrmic: 100% polièster Cos davant, darrere i exterior de les mànigues: PRIMALOFT THERMOPLUME ECO 100% reciclat. Costats: 100gr PRIMALOFT BLACK ECO reciclat en un 80% interior: 100% polièster. Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
ABSOLUTE White Anterior ABSOLUTE White
To Top