Jaqueta BURN Light Grey

See all reviews
As low as 149,96 €
In stock
Only %1 left
Referencia
31367117
L'armilla per a dona Burn té un aspecte molt esportiu amb un teixit suau i elàstic que et donarà la sensació de calidesa i comoditat.

Armilla dona BURN

La nostra armilla BURN per a dona està composta de caputxa i farcida amb aïllament PRIMALOFT que ofereix una calidesa que imita el plomissol però està totalment lliure de materials derivats dels animals. L'armilla per a dona Burn té un aspecte molt esportiu amb un teixit suau i elàstic que et donarà la sensació de calidesa i comoditat. Una peça perfecta per a qualsevol ocasió tant per a la muntanya com per a ciutat. Descobreix la nostra armilla per a dona Burn!

Compra en línia la nostra armilla per a dona Burn

Söll tenim una gran experiència en el disseny i elaboració de roba tècnica d'esquí i neu i en roba tècnica i còmoda per al dia a dia, com ara la nostra armilla per a dona Burn. Totes les nostres peces de neu i outdoor són de primera qualitat i llarga durada. Compra en línia les millors peces per als dies de fred a Söll!

Característiques

  • Protecció a la barbeta Caputxa fixa Cremallera central Vislon® YKK® 2 butxaques exteriors amb cremalleres Vislon® YKK® 1 butxaca interior amb cremallera YKK® 1 butxaca interior amb tanca de velcro Tall regular

Materials

Teixit: Teixit Elàstic Eco 90% poliamida reciclada, i 10% de spandex Aïllant tèrmic: PRIMALOFT THERMOPLUME ECO 100% reciclat Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
BURN Ebony Anterior BURN Ebony
To Top