Jaqueta MOTION Moonlight Blue

See all reviews
As low as 379,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
31369115
La jaqueta Motion té un estil encoixinat i sense costures, això és gràcies a la tècnica de canals segellats perquè el farciment de l'aïllament PRIMALOFT Thermoplume reciclat millori la protecció i la calidesa. No et preocupis si creus que tindràs molta calor ja que hem incorporat un sistema de ventilació sota els braços per controlar i alliberar l'excés de temperatura.

Jaqueta dona MOTION

La nostra jaqueta d'esquí per a dona Motion té tot el necessari perquè gaudiu còmode i segura en els vostres dies d'esquí. La jaqueta Motion té un estil encoixinat i sense costures, això és gràcies a la tècnica de canals segellats perquè el farciment de l'aïllament PRIMALOFT Thermoplume reciclat millori la protecció i la calidesa. No et preocupis si creus que tindràs molta calor ja que hem incorporat un sistema de ventilació sota els braços per controlar i alliberar l'excés de temperatura. A Söll pensem en tot! Per donar-li un toc més esportiu a la nostra jaqueta de dona Motion, hi hem afegit uns contrastos de color. El teixit elàstic i té una gran impermeabilitat gràcies a la nostra membrana Eco Sölltech juntament amb un acabat DWR PFCFree que t'asseguren que estiguis seca sense importar el clima en què et trobis. Si t'agrada passar llargues jornades de neu i vols una jaqueta de gran durabilitat i màxima qualitat, la nostra jaqueta Motion és per a tu!

Compra online a Söll la nostra jaqueta Motion

A Söll treballem molts anys en el sector de la roba d'esquí i outdoor, per la qual cosa al llarg de la nostra trajectòria hem anat incorporant la millor tecnologia en el disseny de totes les nostres peces. Descobreix la nostra col·lecció de roba tècnica de dona per als dies de fred i neu!

Característiques

  • Coll amb micropolar suau i protecció de barbeta Caputxa desmuntable amb cremallera YKK® Doblec ajustable amb sistema de cordó d'alliberament ràpid Folre elàstic Mànigues preformades amb punys integrats de lycra Sistema de ventilació a les mànigues amb cremalleres YKK® Dues butxaques per a les mans amb cremalleres YKK® Butxaca a la màniga per a forfet amb cremallera YKK® Butxaca interior amb cremallera YKK® Butxaca interior amb reixeta Punys ajustables amb velcro Faixa interior anti-neu Costures principals termo-segellades Cremallera central repel·lent a l'aigua YKK® Aquaguard® Teixit elàstic les 4 adreces Tall normal

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster verge i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24 PRIMALOFT THERMOPLUME ECO 100% reciclat. Costats: 100gr PRIMALOFT BLACK ECO reciclat en un 80% interior: 100% polièster Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
To Top