Jaqueta RASCH Orange

See all reviews
As low as 251,97 € Regular Price 359,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
21356107
Aquesta jaqueta d'esquí us encantarà a esquiadors de tots els nivells ja que amb la seva resistència a l'aigua de 20.000mm, les costures segellades i l'acabat repel·lent a l'aigua li donen una protecció addicional contra els elements alhora, oferint una comoditat transpirable. La nostra jaqueta Rasch compta amb tecnologia stretch en 4 adreces que li proporciona una llibertat màxima de moviments. A més de tot això, la jaqueta Rasch conté l'aïllant tèrmic PRIMALOFT reciclat.

Jaqueta home RASCH

Söll us presentem la nostra jaqueta d'esquí per a home Rasch. Aquesta jaqueta d'esquí us encantarà a esquiadors de tots els nivells ja que amb la seva resistència a l'aigua de 20.000mm, les costures segellades i l'acabat repel·lent a l'aigua li donen una protecció addicional contra els elements alhora, oferint una comoditat transpirable. La nostra jaqueta Rasch compta amb tecnologia stretch en 4 adreces que li proporciona una llibertat màxima de moviments. A més de tot això, la jaqueta Rasch conté l'aïllant tèrmic PRIMALOFT reciclat. Sens dubte, es tracta d'una jaqueta molt completa que ofereix una protecció superior en qualsevol situació que es trobi a les pistes i fora. La jaqueta per a home Rasch conté faldó anti-neu, una caputxa desmuntable, un ajustament al baix i els punys ajustables amb velcro. És molt fàcil personalitzar els ajustaments i la funcionalitat quan el clima canvia. Una jaqueta tot terreny!

Compra en línia la nostra jaqueta Rasch per als dies d'Esquí

A Söll som professionals de la roba d´esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i durabilitat dels nostres productes, com per exemple amb la nostra meravellosa jaqueta Rasch. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu que aguantaran el teu ritme. Coneix la nostra col·lecció de roba tècnica d'home per a la neu!

Característiques

  • Coll amb micropolar suau i protecció de barbeta Caputxa desmuntable amb cremallera YKK® Doblec ajustable amb sistema de cordó d'alliberament ràpid Folre elàstic Mànigues preformades amb punys integrats de lycra Sistema de ventilació a les mànigues amb cremalleres YKK® Dues butxaques per a les mans amb cremalleres YKK® Una butxaca al pit amb cremalleres YKK® Butxaca a la màniga per a forfet amb cremallera YKK® Butxaca interior amb cremallera YKK® Butxaca interior amb reixeta Punys ajustables amb velcro Faixa interior anti-neu Costures termo-segellades Cremallera principal repel·lent al aigua YKK® AquaGuard® Teixit elàstic a les 4 direccions Tall ajustat

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster verge i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24 Aïllant tèrmic: 100gr PRIMALOFT BLACK ECO reciclat en un 80% Interior: 100% polièster. Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
TYPHOON II Light Grey Anterior TYPHOON II Light Grey
To Top