Jaqueta RASCH Coral

See all reviews
As low as 175,96 € Regular Price 219,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
41352121
La nostra jaqueta d'esquí Rasch per a nens i nenes està realitzada amb un nou teixit sostenible anomenat Eco Sölltech. Aquest teixit sostenible és elàstic a les 4 direccions compta amb una columna d'aigua de 20.000mm per a una protecció superior contra la neu. L´interior de la peça està recobert d´un aïllant tèrmic PRIMALOFT black eco reciclat en un 80% i el tancament de les cremalleres és repel·lent al´aigua.

Rasch kids

La nostra jaqueta d'esquí Rasch per a nens i nenes està realitzada amb un nou teixit sostenible anomenat Eco Sölltech. Aquest teixit sostenible és elàstic a les 4 direccions compta amb una columna d'aigua de 20.000mm per a una protecció superior contra la neu. L´interior de la peça està recobert d´un aïllant tèrmic PRIMALOFT black eco reciclat en un 80% i el tancament de les cremalleres és repel·lent al´aigua. Els més petits de la casa podran jugar hores a la neu sense problemes! El tractament DWR PFCFree del teixit exterior repel·leix la neu i l'aigua de manera òptima. Confort i protecció durant tot el dia d´esquí. Una jaqueta per a nens perfecta per esquiar i llargues jornades a la neu. Disponible per a home.

Compra online la nostra jaqueta Rasch Kids ideal per esquiar

A Söll som professionals de la roba d´esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu. T'esperem!

Característiques

  • Coll amb micropolar suau i amb protecció de barbeta Mànigues preformades Dues butxaques per a les mans amb cremalleres YKK® Butxaca a la màniga per a forfet amb cremallera YKK® Butxaca interior amb cremallera YKK® Butxaca interior amb reixeta Punys ajustables Punys interiors de lycra Faixa interior anti-neu Costures termo-segellades Cremallera central repel·lent a l'aigua YKK® Aquaguard® Teixit elàstic a les 4 direccions

Materials

Teixit exterior: 4-way stretch - Ressò Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat,33% Polièster i 10% Spandex amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24h. Aïllant tèrmic: Primaloft black eco de polièster 80% reciclat 120gr Interior: 100% polièster. Acabat: tractament amb DWR PFC free

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
To Top