Jaqueta SYCLONE Blue

See all reviews
As low as 191,97 € Regular Price 239,96 €
In stock
Only %1 left
Referencia
41332105
La jaqueta d'esquí per a nens Syclone també té una impermeabilitat a l'aigua de 20.000mm i ofereix una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24h excepcional amb un encoixinat sintètic PRIMALOFT ECO que funciona fins i tot quan està mullat, a diferència de la ploma natural.

Jaqueta d'Esquí Syclone

La nostra jaqueta d'esquí Syclone per a nen està realitzada amb un nou teixit reciclat molt elàstic en 4 direccions per a més comoditat i llibertat de moviments. La jaqueta d'esquí per a nens Syclone també té una impermeabilitat a l'aigua de 20.000mm i ofereix una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24h excepcional amb un encoixinat sintètic PRIMALOFT ECO que funciona fins i tot quan està mullat, a diferència de la ploma natural. A Söll fem servir una nova tècnica de farciment en què l'encoixinat es bufa en canals segellats sense costures per aconseguir una resistència al vent superior. Els punys són ajustables amb lycra, les butxaques tenen un teixit especial per mantenir les mans calentes i les cremalleres impermeables li donen una sensació de comoditat i protecció extraordinari. Sens dubte, la nostra jaqueta Syclone per a nen és una magnífica opció per fer jornades de neu.

Compra en línia la nostra jaqueta Syclone kids ideal per esquiar

Söll som professionals de la roba d´esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu.

Característiques

  • Coll amb micropolar suau i amb protecció de barbeta Caputxa fixa Mànigues preformades Dues butxaques per a les mans amb teixit calent amb cremalleres YKK® Butxaca a la màniga per a forfet amb cremallera YKK® Butxaca interior amb cremallera amb cremallera YKK® Butxaca interior amb reixeta Punys ajustables Punys interiors de lycra Faldó de neu ajustable amb elàstic antilliscant Costures principals termo-segellades Cremalleres repel·lents a l'aigua YKK® Aquaguard® Teixit elàstic a les 4 direccions

Materials

Teixit exterior: Elàstic en 4 direccions Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster 10% Spandex amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24h. Aïllant tèrmic Mànigues i espatlles: 120 gr. PRIMALOFT BLACK ECO reciclat 80% Davant i esquena: ploma sintètica PRIMALOFT THERMOPLUME ECO reciclat 100% Interior: 100% polièster. Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
RASCH Petrol Anterior RASCH Petrol
To Top