Jaqueta TYPHOON II Navy

See all reviews
As low as 227,98 € Regular Price 379,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
21357109
La nostra jaqueta d'esquí Typhoon per a home és la més càlida de la nostra col·lecció. Afegim més aïllament a la part davantera, posterior i exterior de les mànigues per conservar el cos calent, la ploma sintètica reciclada PRIMALOFT THERMOPLUME que funciona fins i tot quan està mullat, a diferència de la ploma natural. A més, la part de les espatlles i sota les mànigues està coberta amb l'aïllant PRIMALOFT Black eco, que combinat amb unes cremalleres de ventilació, faciliten la regulació de la temperatura interior de la jaqueta d'una manera excepcional.

Jaqueta home TYPHOON II

La nostra jaqueta d'esquí Typhoon per a home és la més càlida de la nostra col·lecció. Afegim més aïllament a la part davantera, posterior i exterior de les mànigues per conservar el cos calent, la ploma sintètica reciclada PRIMALOFT THERMOPLUME que funciona fins i tot quan està mullat, a diferència de la ploma natural. A més, la part de les espatlles i sota les mànigues està coberta amb l'aïllant PRIMALOFT Black eco, que combinat amb unes cremalleres de ventilació, faciliten la regulació de la temperatura interior de la jaqueta d'una manera excepcional. Amb aquesta combinació aconseguim un equilibri perfecte entre el maneig de la calor i la humitat. A Söll utilitzem una nova tècnica de canals segellats, sense costures, perquè el farciment de l'encoixinat millori la protecció. El nostre teixit Eco Sölltech reciclat bidireccional amb una impermeabilitat molt alta us proporciona la protecció necessària per a llargues jornades d'esquí. La jaqueta TYPHOON II serà es convertirà en una peça imprescindible per als teus dies de neu. No te la perdis!

Compra online la nostra jaqueta TYPHOON II per a home

A Söll treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Comptem amb molts anys d'experiència al sector de la roba tècnica d'esquí i outdoor. Descobreix tots els nostres productes!

Característiques

  • Coll amb micropolar suau i protecció de barbeta Caputxa desmuntable amb cremallera YKK® Doblec ajustable amb sistema de cordó d'alliberament ràpid Folre elàstic Mànigues preformades amb punys integrats de lycra Sistema de ventilació a les mànigues amb cremalleres YKK® Dues butxaques per a les mans amb cremalleres YKK® Dues butxaques al pit amb cremalleres repel·lents a l'aigua AquaGuard® YKK® Butxaca a la màniga per a forfet amb cremallera YKK® Butxaca interior amb cremallera YKK® Butxaca interior amb reixeta Punys ajustables amb velcro Faixa interior anti-neu Costures termo- segellades Cremallera central repel·lent a l'aigua YKK® Aquaguard® Teixit elàstic a les 4 direccions Tall normal

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster verge i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24 Aïllant tèrmic: 100% polièster Cos davant, darrere i exterior de les mànigues: PRIMALOFT THERMOPLUME ECO 100% reciclat. Sota mànigues i espatlles: 100gr PRIMALOFT BLACK ECO reciclat en un 80% interior: 100% polièster. Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
CROSS III Moonlight Blue Anterior CROSS III Moonlight Blue
To Top