Jaqueta TYPHOON II Coral

See all reviews
As low as 191,97 € Regular Price 239,96 €
In stock
Only %1 left
Referencia
41351121
La jaqueta d´esquí Typhoon II per a nens i nenes és la més càlida de la nostra col·lecció. La jaqueta d'esquí Typhoon per a nens i nenes està realitzada amb més aïllament PRIMALOFT 100% reciclat per conservar el cos calent i la part de les espatlles i sota els braços. A més, compta amb un aïllant menys gruixut per facilitar la transpiració.

Jaqueta d´esquí Typhoon kids

La jaqueta d´esquí Typhoon II per a nens i nenes és la més càlida de la nostra col·lecció. La jaqueta d'esquí Typhoon per a nens i nenes està realitzada amb més aïllament PRIMALOFT 100% reciclat per conservar el cos calent i la part de les espatlles i sota els braços. A més, compta amb un aïllant menys gruixut per facilitar la transpiració. A Söll utilitzem una nova tècnica de canals segellats per millorar la protecció. El nostre teixit Eco Sölltech Reciclat bidireccional amb una impermeabilitat molt alta els proporciona la protecció necessària per a llargues jornades a la neu als més petits. Disponible per a Home.

Compra en línia la nostra jaqueta Typhoon kids ideal per esquiar

Söll som professionals de la roba d´esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes els dies d'esquí i neu. Gaudeix dels dies de neu amb Söll!

Característiques

  • Coll amb micropolar suau i protecció de barbeta Caputxa fixa Mànigues preformades Dues butxaques per a les mans amb teixit calent amb cremalleres YKK® Dues butxaques al pit amb cremalleres repel·lents a l'aigua YKK® Butxaca a la màniga per a forfet amb cremallera YKK® Butxaca interior amb cremallera amb cremallera YKK® Butxaca interior amb reixeta Punys ajustables amb velcro Punys interiors de lycra Faldó de neu ajustable amb elàstic antilliscant Costures principals termosegellades Cremalleres repel·lents a l'aigua YKK® Aquaguard® Teixit elàstic a les 4 direccions

Materials

Teixit exterior: 4-way stretch - Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster 10% Spandex amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24h. Aïllant tèrmic Sota mànigues i espatlles: 120 gr. PRIMALOFT BLACK ECO reciclat 80% Davant, esquena i braços: ploma sintètica PRIMALOFT THERMOPLUME ECO reciclat 100% Interior: 100% polièster. Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
SYCLONE Blue Anterior SYCLONE Blue
To Top