Pantalons AGILE Light Grey

See all reviews
As low as 167,97 € Regular Price 239,96 €
In stock
Only %1 left
Referencia
22358117
Les cames es mantenen càlides i seques gràcies a l'aïllament PRIMALOFT reciclat. El teixit Eco Sölltech elàstic en 4 direccions i reciclat amb una impermeabilitat de 20.000mm i una gran transpirabilitat acompanyat amb un acabat DWR PFCFree, t´ofereix una protecció increïble per a les teves jornades de neu. A Söll hem dissenyat un nou sistema d'ajust a la cintura per a un millor control de cenyit per a un ajustament perfecte.

Pantalons Agile Home

Els nostres pantalons Agile per a home us brinden la llibertat necessària per realitzar moviments eficients en els vostres dies d'esquí i neu. Les cames es mantenen càlides i seques gràcies a l'aïllament PRIMALOFT reciclat. El teixit Eco Sölltech elàstic en 4 direccions i reciclat amb una impermeabilitat de 20.000mm i una gran transpirabilitat acompanyat amb un acabat DWR PFCFree, t´ofereix una protecció increïble per a les teves jornades de neu. A Söll hem dissenyat un nou sistema d'ajust a la cintura per a un millor control de cenyit per a un ajustament perfecte. A més, des de Söll hem afegit una butxaca a la part posterior i cremalleres als baixos per facilitar la col·locació damunt de les botes d'esquí. Gaudeix dels pantalons Agile per a home en els teus dies de neu i esquí!

Compra online els nostres Pantalons Agile per a Home

Söll tenim una gran experiència en el disseny i elaboració de roba tècnica d'esquí i neu i en roba tècnica i còmoda per al dia a dia, un bon exemple són els nostres pantalons Agile. Totes les nostres peces de neu i outdoor són de primera qualitat i llarga durada. Descobreix la nostra col·lecció de roba tècnica!

Característiques

  • Polaines per a la neu amb elàstic antilliscant a l'interior de la cama Protecció de cantells d'esquí a la vora de la cama 3 Butxaques exteriors amb cremalleres YKK® Genoll preformat per donar més llibertat de moviments Ajust de cintura amb velcro Solució de tancament amb botó a la cintura Costura termo-segellades Ajust regular/alçada mitjana

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24h. Aïllant tèrmic: 60gr PRIMALOFT BLACK ECO reciclat en un 80% Interior: 100% polièster reciclat. Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
BACKCOUNTRY II Red Anterior BACKCOUNTRY II Red
To Top