Pantalons AGILE Black

See all reviews
As low as 127,96 € Regular Price 159,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
42353104
Agile, és uns pantalons d'esquí càlid, lleuger i tècnic. Els pantalons ve amb un nou teixit Eco Sölltech 2.0 Reciclat en un 57% i elàstic per augmentar la comoditat i seguim mantenint una gran impermeabilitat i transpirabilitat. L´aïllant tèrmic PRIMALOFT reciclat en un 80% ens ofereix una garantia de calidesa.

Pantalons Agile kids

Söll hem renovat completament els nostres pantalons per a nens. Agile, és uns pantalons d'esquí càlid, lleuger i tècnic. Els pantalons ve amb un nou teixit Eco Sölltech 2.0 Reciclat en un 57% i elàstic per augmentar la comoditat i seguim mantenint una gran impermeabilitat i transpirabilitat. L´aïllant tèrmic PRIMALOFT reciclat en un 80% ens ofereix una garantia de calidesa. Els nostres pantalons Agile kids és perfecte per a qualsevol situació meteorològica que ens puguem trobar a les nostres jornades d'esquí. Disponible en 4 colors.

Compra online els nostres pantalons Agile per a nens ideal per esquiar

A Söll som professionals de la roba d´esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu. Coneix tota la col·lecció de pantalons per a nens de Söll. No te la perdis!

Característiques

  • Cintura ajustable amb velcro Protecció de cantells d'esquí al baix de la cama Butxaques per a les mans amb cremalleres ocultes YKK® Genolls preformats per donar més llibertat de moviment Folre càlid Polaines per a la neu amb elàstic antilliscant a la vora de la cama Costures termosegellades Cremalleres YKK® Tall normal

Materials

Teixit exterior: 4-way stretch - Ressò Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat,33% Polièster i 10% Spandex amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24h. Aïllant tèrmic: Primaloft black eco de polièster 80% reciclat de 60 grm Interior: 100% polièster reciclat Acabat: tractament amb DWR PFC free

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
AGILE Orange Anterior AGILE Orange
To Top