Pantalons BACKCOUNTRY II Black

See all reviews
As low as 181,96 € Regular Price 259,94 €
In stock
Only %1 left
Referencia
22359104
Aquests pantalons meravellosos compta amb una protecció a l'aigua de 20.000mm i això combinat amb l'aïllant tèrmic PRIMALOFT ECO ens ofereix una protecció total contra el clima. Amb aquests pantalons Backcountry dhome més suaus i càlids estàs preparat per aventures de freeride en dies de neu freds. A Söll, hem afegit una butxaca a la part posterior i una a les cuixes per guardar coses personals.

Pantalons d'home Backcountry

Söll hem redissenyat aquests pantalons Backcountry per a home amb un nou teixit reciclat elàstic en 4 direccions Eco Sölltech. Aquests pantalons meravellosos compta amb una protecció a l'aigua de 20.000mm i això combinat amb l'aïllant tèrmic PRIMALOFT ECO ens ofereix una protecció total contra el clima. Amb aquests pantalons Backcountry dhome més suaus i càlids estàs preparat per aventures de freeride en dies de neu freds. A Söll, hem afegit una butxaca a la part posterior i una a les cuixes per guardar coses personals. El nostre complet pantaló Backcountry té reforços a les cames per evitar danys amb els cantells d'acer dels esquís ia més hem afegit cremalleres als baixos per facilitar l'ajust amb les botes d'esquí. Uns pantalons que t'acompanyaran en qualsevol terreny amb el màxim confort i protecció. Descobreix-ho!

Compra online els nostres pantalons Backcountry per esquiar

Söll som experts de roba d'esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i durabilitat dels nostres productes, especialment per als dies de fred i neu. No us perdeu la nostra col·lecció de roba tècnica d'home per a la neu!

Característiques

  • Polaines per a la neu amb elàstic antilliscant a l'interior de la cama Protecció de cantells d'esquí a la vora de la cama 3 Butxaques exteriors amb cremalleres repel·lents a l'aigua Vislon® AquaGuard® YKK® 1 butxaca a la part posterior amb cremallera YKK® Sistema de ventilació a les cames amb cremalleres YKK® Genoll preformat per donar més llibertat de moviments Ajust de cintura amb velcro Solució de tancament amb botó a la cintura Obertures laterals al baix amb cremalleres YKK® Costures termo-segellades Ajust regular/alçada mitjana

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24h. Aïllant tèrmic: 60gr PRIMALOFT BLACK ECO reciclat en un 80% Interior: 100% polièster reciclat Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
BACKCOUNTRY II Moonlight Blue Anterior BACKCOUNTRY II Moonlight Blue
To Top