Pantalons BLACKNESS Black

See all reviews
As low as 127,96 € Regular Price 159,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
52217104
Es tracta d'uns pantalons molt elàstics per garantir la màxima llibertat de moviment. Amb els nostres pantalons d'esquí Blackness per a nena no et cansaràs de portar-lo a les teves llargues jornades d'esquí. Aquests meravellosos pantalons Blackness compta amb un cinturó elàstic que et garanteix un ajustament perfecte a la cintura. El folre interior en teixit polar li ofereix la calidesa necessària per oblidar-te del fred. Uns pantalons lleuger, elàstic i càlid perfecte per gaudir al màxim tot el dia.

Pantalons d'esquí Nena Blackness

Els nostres pantalons d'esquí Blackness per a nena presenta un tall entallat dissenyat per ressaltar la silueta femenina amb disseny ergonòmic. Es tracta d'uns pantalons molt elàstics per garantir la màxima llibertat de moviment. Amb els nostres pantalons d'esquí Blackness per a nena no et cansaràs de portar-lo a les teves llargues jornades d'esquí. Aquests meravellosos pantalons Blackness compta amb un cinturó elàstic que et garanteix un ajustament perfecte a la cintura. El folre interior en teixit polar li ofereix la calidesa necessària per oblidar-te del fred. Uns pantalons lleuger, elàstic i càlid perfecte per gaudir al màxim tot el dia. Descobreix-ho exclusivament a Söll!

Compra en línia pantalons d'esquí per a nena a Söll

Söll tenim una gran experiència en el disseny i l'elaboració de roba tècnica d'esquí i neu i en roba tècnica i còmoda per al dia a dia. Totes les nostres peces són de primera qualitat i llarga durada. Compra a la nostra botiga online la nostra col·lecció de roba tècnica per a nens, dones i homes!

Característiques

  • Polaines per a la neu amb elàstic antilliscant a l'interior de la cama Protecció de cantells d'esquí a la vora de la cama Genoll preformat per donar més llibertat de moviments Ajust de cintura amb cinturó Solució de tancament amb botó a la cintura Tall ajustat/alçada mitjana

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Sölltech 10.10 softshell de 3 capes laminat, 90% poliamida i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 10.000mm i una transpirabilitat de 10.000gr/m2/24h Interior: 100% polie

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
To Top