Pantalons CRYSTAL Black

See all reviews
As low as 175,96 € Regular Price 219,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
32375104
Els pantalons d'esquí per a dona Crystal redefineix la comoditat a la muntanya amb el disseny excepcionalment flexible. Aquesta peça t'acompanya a les teves llargues jornades d'esquí, permetent una llibertat de moviment absoluta gràcies al teixit altament adaptable. Amb un cinturó elàstic que assegura un ajustament perfecte, els pantalons Crystal s'emmotlla a la teva figura sense restriccions. El seu folre interior de teixit polar et manté càlida, fent que oblidis el fred mentre llisques per les pistes. Lleuger i acollidor, aquests pantalons és el company ideal per a les teves aventures hivernals.

PANTALÓ D'ESQUÍ DONA CRYSTAL

Els nostres pantalons d'esquí Crystal per a dona destaca pel seu disseny enfocat a la mobilitat i la comoditat. Aquests pantalons, amb el seu tall entallat i ergonòmic, està confeccionat per realçar la silueta femenina, oferint un estil que combina elegància i funcionalitat. La clau del confort rau en la seva excepcional elasticitat, permetent una llibertat de moviment òptima per a llargues jornades a les pistes d'esquí. El cinturó elàstic dels pantalons Crystal assegura un ajustament ideal i personalitzat a la teva cintura, adaptant-se a tu a cada moviment. A més, el seu folre de teixit polar proporciona una calidesa imprescindible, mantenint-te còmoda i protegida del fred. Lleuger, flexible i acollidor, els pantalons Crystal és el teu aliat perfecte per gaudir intensament de cada dia a la neu. Disponible exclusivament a Söll.

COMPRA ONLINE PANTALONS D'ESQUÍ PER A DONA A SÖLL

Söll, ens especialitzem en la creació de roba tècnica d'esquí i neu, així com peces tècniques per a l'ús diari, combinant experiència i comoditat. Cadascuna de les nostres peces, incloent la col·lecció de pantalons d'esquí per a dona, està confeccionada amb materials d'alta qualitat per assegurar-ne la durabilitat. Visita la nostra botiga en línia i descobreix la nostra àmplia gamma de roba tècnica, disponible per a nens, dones i homes.

Característiques

  • Polaines per a la neu amb elàstic antilliscant a l'interior de la cama Protecció de cantells d'esquí a la vora de la cama Genoll preformat per donar més llibertat de moviments Ajust de cintura amb cinturó Solució de tancament amb botó a la cintura Tall ajustat/alçada mitjana

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Sölltech 10.10 softshell de 3 capes laminat, 85% poliamida i 15% de spandex, amb una impermeabilitat de 10.000mm i una transpirabilitat de 10.000gr/m2/24h Interior: 100% polie

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
To Top