Pantalons ROCKET White

See all reviews
As low as 174,97 € Regular Price 249,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
32370111
Les cames es mantenen càlides i seques gràcies a l'aïllament PRIMALOFT reciclat. El teixit Eco Sölltech elàstic en 4 direccions i reciclat amb una impermeabilitat de 20.000mm i una gran transpirabilitat acompanyat amb un acabat DWR PFCFree, us ofereix una protecció increïble.

Pantalons per a dona ROCKET

Els nostres pantalons Rocket per a dona et brinden la llibertat necessària per fer moviments eficients mentre esquies. Les cames es mantenen càlides i seques gràcies a l'aïllament PRIMALOFT reciclat. El teixit Eco Sölltech elàstic en 4 direccions i reciclat amb una impermeabilitat de 20.000mm i una gran transpirabilitat acompanyat amb un acabat DWR PFCFree, us ofereix una protecció increïble. A Söll utilitzem la millor tecnològica a totes les nostres peces d'esquí i outdoor. Des de Söll hem dissenyat un cinturó elàstic dʻajust a la cintura per a un millor control de cenyit i un ajust perfecte. També hem afegit als nostres pantalons per a dona Rocket, dues butxaques al darrere i cremalleres als baixos per facilitar la col·locació damunt de les botes d'esquí. No et perdis els nostres pantalons meravellosos per a dona Rocket per als dies d'esquí!

Compra en línia els nostres Pantalons per a dona Rocket

Söll treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes, especialment per als dies de fred i neu. Fa molts anys que treballem en el sector de la roba d'esquí i outdoor, per la qual cosa al llarg de la nostra trajectòria hem anat incorporant la millor tecnologia en el disseny de totes les nostres peces. Coneix la nostra col·lecció de roba tècnica de dona per als dies de fred i neu!

Característiques

  • Polaines per a la neu amb elàstic antilliscant a l'interior de la cama 4 Butxaques exteriors amb cremalleres YKK® Genoll preformat per donar més llibertat de moviments Ajust de cintura amb cinturó Solució de tancament amb botó a la cintura Costura termo-segellades Ajust regular/alçada mitjana

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24h Ailla reciclat en un 80% Interior: 100% polièster reciclat Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
CRYSTAL Black Anterior CRYSTAL Black
To Top