Jersei AVORIAZ Moonlight Blue

See all reviews
As low as 69,96 € Regular Price 99,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
33363115
La comoditat al màxim nivell durant el dia està garantida. Aquesta comoditat és gràcies al teixit sostenible i molt elàstic en 4 adreces de MITI que utilitzem a Söll. Tots els materials que componen aquesta peça han estat fabricats a Europa amb el que és la peça més sostenible i amb menys empremta de carboni de tota la col·lecció.

Capa intermèdia AVORIAZ per a Dona

Söll et presentem la nostra capa intermèdia Avoriaz per a dona. Es tracta d'una peça molt versàtil que no us defraudarà. Presumeix d´estil amb aquesta capa intermèdia extra suau, elàstica amb mitja cremallera i un disseny exclusiu i elegant. La comoditat al màxim nivell durant el dia està garantida. Aquesta comoditat és gràcies al teixit sostenible i molt elàstic en 4 adreces de MITI que utilitzem a Söll. Tots els materials que componen aquesta peça han estat fabricats a Europa amb el que és la peça més sostenible i amb menys empremta de carboni de tota la col·lecció. La nostra capa intermèdia Avoriaz per a dona és la peça perfecta!

Compra en línia roba tècnica de la millor qualitat a Söll

Söll som professionals de la roba d´esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu o per al dia a dia. Coneix la nostra col·lecció de roba tècnica per a nens, dones i homes. I prepara't per a les jornades de neu!

Característiques

  • Calent i confortable El teixit interior està perxat per a un màxim confort Teixit resistent i molt elàstic per a una gran llibertat de moviment Assecat ràpid Agradable a la pell Cremalleres YKK® Tall normal

Materials

83% poliamida reciclada / 17% spandex reciclat

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
MEGEVE Moonlight Blue Anterior MEGEVE Moonlight Blue
To Top