Jersei BORMIO Orange

See all reviews
As low as 55,96 € Regular Price 69,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
43324107
El nostre jersei Bormio per a nens compleix a la perfecció la seva utilitat en activitats a l'aire lliure. El jersei està format per un teixit Mititech Thermal Green elàstic amb 4 direccions que ofereix un confort increïble durant tota la jornada d'esquí. Té una bona resistència al pilling.

Jersei per a nens Bormio

El nostre jersei Bormio per a nens compleix a la perfecció la seva utilitat en activitats a l'aire lliure. El jersei està format per un teixit Mititech Thermal Green elàstic amb 4 direccions que ofereix un confort increïble durant tota la jornada d'esquí. Té una bona resistència al pilling. Tant el jersei Bormio per a nens com els materials que el componen estan completament fabricats a Europa. És la nostra peça més sostenible de tota la col·lecció. No te la pots perdre!

Compra en línia roba còmoda i de qualitat per als més petits a Söll

A Söll som professionals de la roba d´esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu. T'esperem!

Característiques

  • Calent i confortable El teixit interior està perxat per a un màxim confort Teixit resistent i molt elàstic per a una gran llibertat de moviment Assecat ràpid Agradable a la pell Cremalleres YKK®

Materials

83% poliamida reciclada / 17% spandex reciclat

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
BORMIO Moonlight Blue Anterior BORMIO Moonlight Blue
To Top