Jersei GSTAAD White

See all reviews
As low as 65,97 € Regular Price 109,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
23322111
En aquesta capa intermèdia s'ajunta la comoditat i la tecnologia gràcies al teixit completament elàstic i reciclat de Miti Thermal Green. La segona capa té una meravellosa sensació al tacte i amb un assecat ràpid per oferir la màxima comoditat i calidesa quan es fa servir. Tots els materials que componen aquesta peça han estat fabricats a Europa amb el que és la peça més sostenible i amb menys empremta de carboni de tota la col·lecció.

Jersey GSTAAD home

El nostre jersei Gstaad té un aspecte esportiu per a aquells que busquen cridar latenció a les pistes o passejant. En aquesta capa intermèdia s'ajunta la comoditat i la tecnologia gràcies al teixit completament elàstic i reciclat de Miti Thermal Green. La segona capa té una meravellosa sensació al tacte i amb un assecat ràpid per oferir la màxima comoditat i calidesa quan es fa servir. Tots els materials que componen aquesta peça han estat fabricats a Europa amb el que és la peça més sostenible i amb menys empremta de carboni de tota la col·lecció. Descobreix aquest meravellós jersei perfecte per destacar a totes les teves activitats i sobretot estar còmode en el teu dia a dia o practicant esport. No t'ho perdis!

Compra en línia a Söll el Jersey GSTAAD per a home

Söll som professionals de la roba d´esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu o per al dia a dia. Coneix la nostra col·lecció de roba tècnica d'home per a la neu!

Característiques

  • Calent i confortable El teixit interior està perxat per a un màxim confort Teixit resistent i molt elàstic per a una gran llibertat de moviment Assecat ràpid Agradable a la pell Cremalleres YKK® Tall normal

Materials

83% poliamida reciclada / 17% spandex reciclat

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
GSTAAD Moonlight Blue Anterior GSTAAD Moonlight Blue
To Top