Jersei MEGEVE Moonlight Blue

See all reviews
As low as 69,96 € Regular Price 99,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
33361115
Mègeve està dissenyada amb un teixit molt elàstic en 4 direccions de MITI sostenible com cap ja que està reciclat al 100%. Gaudeix d´una calidesa, transpirabilitat i un tacte suau per donar una sensació de comoditat exclusiva. Tots els materials que componen aquesta peça han estat fabricats a Europa amb el que és la peça més sostenible i amb menys empremta de carboni de tota la col·lecció.

Mitja Cremallera MÈGEVE

Söll us presentem aquesta mitja cremallera esportiva de capa intermèdia és la peça per a qualsevol jaqueta d'esquí de dona Söll. Mègeve està dissenyada amb un teixit molt elàstic en 4 direccions de MITI sostenible com cap ja que està reciclat al 100%. Gaudeix d´una calidesa, transpirabilitat i un tacte suau per donar una sensació de comoditat exclusiva. Tots els materials que componen aquesta peça han estat fabricats a Europa amb el que és la peça més sostenible i amb menys empremta de carboni de tota la col·lecció. No t'ho pots perdre!

Compra en línia roba tècnica d'esquí a Söll

A Söll treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Compra en línia alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu, sortides outdoor i dies de no parar a la ciutat. Descobreix la nostra col·lecció de roba tècnica per a nens, dones i homes a Söll!

Característiques

  • Calent i confortable El teixit interior està perxat per a un màxim confort Teixit resistent i molt elàstic per a una gran llibertat de moviment Assecat ràpid Agradable a la pell Cremalleres YKK® Tall normal

Materials

83% poliamida reciclada / 17% spandex reciclat

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
To Top